Hvilke flex træsko skal man gå efter?

Så er det blevet tid til det første “rigtige” indlæg her på bloggen, og det bliver et indlæg om mit seneste køb, som var et par flex træsko. Jeg ved ikke, om der er nogle af jer, der går rundt i træsko? Ellers håber jeg i hvert fald, at I vil gå ud og købe jer et par træsko, når I har læst dette indlæg.

Hvorfor har jeg købt mig et par flex træsko? Det er der sikkert nogle af jer, der gerne vil vide, så det skal I da få svar på. Sagen er den, at jeg har et arbejde, hvor jeg står meget op. Det er ikke, fordi jeg går så forfærdeligt meget rundt, så derfor har jeg brug for nogle sko, som jeg let kan tage af og på, og som samtidig er super behagelige at have på – især når jeg så endelig går rundt. Derfor blev jeg enig med mig selv om, at det rigtige ville være at købe et par flex træsko til jobbet, og det gjorde jeg så.

Jeg havde dog lidt svært ved at beslutte mig for, hvilke sko jeg skulle vælge, da jeg havde fundet et par forskellige modeller, jeg var interesseret i at købe, men jeg valgte i sidste ende et par flex træsko fra HKSDK, og dem er jeg super tilfreds med,  så jeg er glad for, at valget i sidste ende faldt på dem.

Jeg endte med at købe disse:

flex træsko

Jeg synes faktisk også, at de er ret pæne af nogle træsko at være. Hvad synes I?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s