Låsesmed på Nørrebro med hurtig hjælp

Igennem årene har Københavns Låsesmed udvidet med flere afdelinger i hovedstadsområdet. I dag kan man derfor få hurtig hjælp fra låsesmeden i alle områder af byen inklusiv hele Storkøbenhavn.

Låsesmed på Nørrebro med hurtig hjælp

Skal man bruge hjælpe fra låsesmed på Nørrebro, kan man kontakte den erfarne låsesmed, der kan være på pletten inden for 30 minutter i de fleste tilfælde – ofte hurtigere. Der tilbydes hjælp til både private og erhverv, og opgaver svinger fra alt fra almindelige mindre låseopgaver til større sikkerhedsløsninger.

Oftest vil almindelige låsesmedsopgaver på Nørrebro være kopiering og slibning af nøgler samt åbninger af låse, når folk uheldigvis har låst sig ude, eller har mistet/fået stjålet nøglerne. Større låseopgaver kan være totalsikring af virksomheder og boliger. Er der behov for udskiftning af alle låse, kan man tage en snak med låsesmeden på Nørrebro og aftale nærmere.

Der tilbydes også hjælp til biler, hvor der ligeledes kan skæres og slibes nye bilnøgler med og uden startspærre og fjernbetjening. Der kan ydes låsesmedshjælp til langt de fleste biltyper og modeller, hvortil man finder meget mere information inden på låsesmedens hjemmeside.

Ønsker man læse mere om de forskellige opgaver låsesmedens tilbyder på Nørrebro, kan man se mere hjemmesiden.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s